loading

Zanesljivo nemško orodje za prave mojstre. V naši ponudbi Oplovih gospodarskih vozil najdete vse: furgone, dostavnike z dvojno kabino, šasije s kabino, tovarniške nadgradnje in vozila za posebne namene uveljavljenih dobaviteljev.

COMBO.

Trpežni, nadvse praktični in izjemno vsestranski Combo Cargo z lahkoto prevaža tako potnike kot blago. To je vaš idealni poslovni partner. 

PREBERITE VEČ

ŽELIM PONUDBO

VIVARO.

Brezhibna skladnost z optimiziranim delovnim procesom, brezkompromisni značaj in vožnja brez emisij je le nekaj lastnosti novega Vivara-e. Zanesljivo nemško orodje,  idealen tako za urbana okolja kot za dolge vožnje, baterije za doseg do 330 km.

PREBERITE VEČ

ŽELIM PONUDBO

NOVI MOVANO.

Močan in zanesljiv z vrhunskim udobjem za voznika. Na voljo je v izvedbah z različno opremo in ga je možno preprosto prilagoditi vsem vašim zahtevam za poslovanje. 

PREBERITE VEČ

KONFIGURATOR

NOVI COMBO-e CARGO.

Novi Combo-e Cargo je povsem električno dostavno vozilo za maksimalno uporabnost povsem brez emisij. Kljub kompaktnemu profilu je Combo-e Cargo izjemno prostoren, saj omogoča prevoz do 4,4 m³ tovora, prostor za tovor pa je možno dopolniti s funkcijami, kot je sistem z odprtino za prevoz daljših predmetov Flex Cargo.


Poraba energije modela Combo-e Cargo (kombinirano) cca 18,18 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg do 275 km (odisno od vgrajene opreme).***

PREBERITE VEČ

KONFIGURATOR

Slika prikazuje posebno barvo. Dostopnost je odvisna od različice, opreme in naročene količine.

VIVARO-e.

Najučinkovitejši in najbolj vsestranski dostavnik v avtomobilski panogi je zdaj povsem električen za vožnjo brez emisij, z energijo baterije lahko prevozi do 330 km1, navduši pa tudi z izpopolnjenimi poslovnimi lastnostmi in prilagodljivo nosilnostjo.

1Poraba energije (kombinirano) 23,3–29,5 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) do 330 km (odvisno od vgrajene opreme).

PREBERITE VEČ

KONFIGURTOR
 

Na vrh